Om et barns bruk av programmet

Hvis Kaspersky Safe Kids er installert og brukes på datamaskinen din, kan barnet bruke Kaspersky-programmet til å deaktivere Kaspersky Safe Kids. Hvis du vil unngå dette, anbefaler vi at du beskytter tilgang til innstillingene for Kaspersky med et passord.

Hvis du logget på operativsystemet med en konto som er koblet til en barneprofil i Kaspersky Safe Kids, vil Kaspersky slutte å vise følgende varslinger:

Du kan aktivere varslinger ved å velge alternativet Vis varslinger i barnas kontoer i vinduet InnstillingerGrensesnitt.